Mail uw bestelling door naar vertel@irenewiersma.nl. Levertijd: 2 - 3 werkdagen.

De Twijfelfabriek (2016) € 0,00

Kraanstaren (2016) € 20,00

  • Kraanstaren (Uitgeverij Passage, 2016) bespreekt de mens. De mens als soort, de mens in relatie tot de ander en de mens als eenling. Van symbiotische vraagstukken tot verwaterde vriendschappen en van dubieuze personen tot verlaten uitzichten; alles passeert de revue in een zorgvuldig geschapen wereld, opgebouwd uit de ritmische, heldere taal die Irene Wiersma eigen is. Kraanstaren plaatst zonder schroom de macabere werkelijkheid naast de meest frivole. Scherpzinnige overpeinzingen worden afgewisseld met levendige fantasieën over het leven, de liefde en de dood.

Dame Flux - Champagne (2013) € 14,90

Irene Wiersma - Wat u? (2011) € 12,50

  • In Wat u? wisselen gedichten over het ingewikkelde leven van alledag zich af met klassieke lofzangen op de drie muzen Zwaan, Meneer en M.
    Irene wil veel zeggen met weinig woorden. De taal is licht van toon, maar vaak liggen diepere lagen op de loer en dit alles uiteraard met hier en daar een knipoog.

Flux - Pluimgewichten (2010) € 12,50

  • Debuutalbum met 11 Nederlandstalige liedjes. Liedjes als dromen, van licht ontregelende signatuur, die je meevoeren naar een dikwijls grimmige, veelal persoonlijke wereld vol controverse.

Flux - Held op sokken (2010) € 5,00

  • Het eerste wapenfeit van Flux. Een akoestische ep met 5 liedjes, opgenomen in de huiskamer van drummer Corneel Canters. De handgemaakte houten-hoes editie is inmiddels uitverkocht.

Romper € 7,50

  • Romper 'Geloof niet alles wat je papa zegt' in alle kleine maten (3-6 maanden, 6-12 maanden, 12-18 maanden)
    Kleur: wit met rode biesjes